Ügyvezető

Ügyvezető

Székely Róbert

Képviselt értékeink

Cégünk,teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás, amely kizárólag a hazai egészségügyi piacra koncentrál.

Ennek megfelelően szorosan együttműködünk a különböző, hazai orvos-szakmai szervezetekkel, kiemelten támogatjuk tudományos tevékenységüket.

A hosszú távú, korrekt partnerkapcsolat hívei vagyunk mind beszállítóink, mind megrendelőink felé. Ennek fontos elemeként azon ritka vállalkozások közé tartozunk, akik jelentős hazai raktárkészlettel rendelkeznek, megrendelőink igényeit innen, 2 munkanapon belül elégítjük ki. Ezzel támogatjuk az ellátás biztonságát és a kórházak költséghatékonyabb működését is.

A szervezet fejlődése töretlen, aminek egyik jeles bizonyítéka, hogy 2019-ben az MSZ EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezettünk be a gyógyászati termékek kereskedelme érvényességi területre. A bevezetett minőségirányítási rendszer biztosítja a piaci szerepünkhöz méltó, kiszámítható, professzionális működést és segít abban, hogy megrendelőinknek még magasabb színvonalú kiszolgálást nyújtsunk.

Staplecare Kft, 7624 Pécs, Attila utca 3, Adószám: 24783369-2-02

Ügyvezető

Ügyvezető

Székely Orsolya

Alapvető termékeink, amelyekben a piac meghatározó szereplői vagyunk, és jelen vagyunk a megyei kórházak, országos intézetek és egyetemi klinikák túlnyomó többségében

Steril sebészeti varróanyagok

felszívódó, nem felszívódó; tűs és tű nélküli kivitelben

Egyszer használatos steril sebészeti varrógépek

nyitott és endoszkópos műtétekhez

Innovatív, egyszer használatos eszközök

portok, izoláló-feltáró gyűrűk, endoszkópos kézi eszközök, klipprakók, olló, fogók, szervkiemelő zsákok

Kollégáink a hazai piac legtapasztaltabb, legképzettebb szakemberei közé tartoznak, 15-20 éves gyakorlattal.